Arhiviranje  i digitalizacija dokumentacije je važan aspekt poslovne higijene, a ne samo zakonska obaveza. Jedan od ciljeva kompanije Centra za razvoj arhivskih tehnologija je da ukaže dodatnu pažnju svojim klijentima, partnerima i zajednici, na ovaj momenat, od osnivanja. Ove ciljeve realizujemo kroz aktivno učešće u edukacijama.

Kako bi podigli nivo svesti i edukovali zaposlene u javnoj upravi već nekoliko godina Centar za razvoj arhivskih tehnologija učestvuje kao stručni saradnik u organizaciji svih edukativnih seminara koji se organizuju u Srbiji. Seminari su uvek fokusirani na aktuelne teme iz kancelarijskog i arhivskog poslovanja, a posebnu pažnju posvećuju i uvek aktuelnim temama kao što su arhiviranje dokumentacije i arhivska knjiga.

Arhiviranje dokumentacije

Danas, 6. aprila 2023. u periodu od 9:00 do 14:00 časova u beogradskom u hotelu „PALAS, u organizaciji kompanije BIZKON održana je edukacija ARHIVIRANJE I DIGITALIZACIJA (u skladu sa Zakonom o arhivskoj građi i arhivskoj delatnosti), namenjena javnom sektoru. Predsednik i osnivač Centra za razvoj arhivskih tehnologija Toma Bilić, bio je glavni predavač na edukaciji koja je okupila polaznike, zaposlene u javnoj upravi, koji žele da unaprede znanje o arhivistici, arhiviranju dokumentacije, elektronskim dokumentima, elektronskim arhivima i svim servisima koji se odnose na pomenute oblasti.

Polaznici seminara su naučili kako da:

Govorili smo i o novim aplikacijama u pripremi:

Arhiviranje dokumentacije

TEME SEMINARA

Glavne teme seminara bile su digitalna transformacija, elektronska dokumenta, arhivsko i kancelarijsko poslovanje.

U sklopu pomenutih tema, obradili smo sve bitne oblasti koje se tiču arhiviranja dokumentacije a neke od njih su:

Edukaciju organizuje kompanija BIZKON koja se dugi niz godina profesionalno bavi organizacijom edukacija u javnom sektoru. Bizkon organizuje tematske obuke prema potrebama klijenata. Pored obuka organizuju se i Seminari i hands-on radionice iz aktuelnih oblasti za poslovno upravljanje, kao što su upravljanje ljudskim resursima, imovinsko-pravni odnosi i ostali. Obuke se najčešće organizuju sa fokusom na rad, van kancelarije.

Glavni cilj obuka je da se stečeno znanje primeni u praktičnim situacijama. Bizkon podstiče svoje klijente na direktan, jedan-na-jedan, način komunikacije sa predavačima zarad razjašnjavanja svih nedoumica.

Više detalja možete pogledati na sajtu: www.bizkon.rs

PREZENTACIJA

Prezentaciju koja je pratila predavanje, možete preuzeti sa ovog linka.

DODATNI TERMIN

Zbog velikog interesovanja, kompanija BIZKON će na svom sajtu objaviti dodatni termin za edukaciju sa istim sadržajem.

 

ARHIVIRANJE DOKUMENTACIJE I DIGITALIZACIJA: Uspešna obuka za javni sektor u organizaciji kompanije BIZKON

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *