ASK.ME Agencija

Kompaniju ASK.me čine iskusni, sposobni i obučeni ljudi spremni da istraju u poslu i odlučni u ostvarenju ciljeva agencije. Arhivistika kao i sve delatnosti od opšteg značaja poslednjih godina se susreću sa dva međusobno protivrečna procesa: sa jedne strane izražen interes građana, društvenih organizacija i državnih organa za dostup arhivskoj građi i arhiviranje dokumenata zbog čega je čitava poplava zahteva različitih sadržaja upućenih arhivističkim ustanovama , kao i ogromne količine arhivske građe nastale u radu organa i organizacija koju je potrebno arhivirati.


DUNA je već tri decenije vodeća ICT kompanija prisutna u svakodnevnom poslovnom životu na Balkanu. Sa kancelarijama u Makedoniji, Albaniji i Srbiji Duna posvećeno radi misiji koja je započela početkom devedesetih godina prošlog veka, kako bi tehnologija bila prisutna u svim segmentima industrije, obrazovanja, poslovanja i celokupnog društvenog funkcionisanja. Duna prati globalne IT trendove, ali istovremeno postavlja sopstvene inovativne ideje u koje srdačno veruje i zbog toga je postala prepoznatljiv brend koji je, prema mnogima –  IT trendseter u regionu.


Document Storage Center

Osnovna delatnost kompanije Document storage center je upravljanje poslovnom arhivom sa najvišim bezbedonosnim standardima na ovim prostorima.

Kompanija pruža usluge: Fizičkog skladištenja dokumentacije, Elektronskog upravljanja dokumentacijom, Sređivanje registraturskog materijala, Skeniranje i digitalizacija dokumenata, Poverljivo uništavanje dokumentacije!


Mainstream

Mainstream d.o.o. je osnovan 2005. godine sa ciljem da pruži usluge naprednog Web hostinga

Sa najkvalitetnijom opremom u tri data centra u Srbiji, jednom u SAD i jednom u Francuskoj, te peering-om sa svim većim provajderima, vrednim, iskusnim i posvećenim administratorima, hostujemo mnoge od najvećih i najposećenijih sajtova u Srbiji.

Podrška je dostupna 24×7, a garantovana dostupnost sajtova klijenata je 99.9% godišnje!

2015. godine Mainstream je izabran među 50 najbrže rastućih tehnoloških kompanija u centralnoj Evropi po izboru Deloitte.


NetPlanet je kompanija koja je spcijalizovana za pružanje IT podrške u poslovnim okruženjima. Kompanija posluje dugi niz godina ima veoma odgovoran pristup, kratak odziv i mnoštvo zadovoljnih klijenata. Kompanija se fokusirala na razvoj najsavremenijih proaktivnih ICT servisa. NetPlanet ima dugogodišnje iskustvo u radu sa kompanijama koje imaju od 5 do 500 računara.
NetPLanet konstantno ulaže u svoje resurse što omogućuje apsolutnu najbolju preporuku klijentu bez obzira na branšu u kojoj posluje. 

Pored usluga IT support servisa Net Planet pruža i sve vrste usluga vezane za izradu sajtova i portala, 3D modelovanja, od planiranja i projektovanja, izrade, hostinga, registracije domena, održavanja i oglašavanja na internetu.


ORION Telekom

Kompanija Orion telekom je nastala 2010. godine u Beogradu, integracijom tri vodeća alternativna Internet provajdera (Media Works, Neobee.net i SezamPro). Iako, mlada kompanija, iza ORION Telekoma stoji iskustvo u telekomunikacijama staro 20 godina.

Kompanija pruža usluge internet provajdinga, fiksne telefonije i IP televizije i jedan je od vodećih provajdera u regionu.


Kompanija Tau finansije je osnovana sredinom 2009.godine kao želja i potreba da odgovori na pitanja sve većeg broja korisnika iz oblasti računovodstva, finansijsija i poreskih propisa.

Osnovno načelo poslovanja kompanije je kvalitet usluge. Tim zaposlenih sposoban je da odgovori na najveće izazove modernog poslovanja, da pruži brz odziv, lični pristup i savremen način poslovanja. Značajan akcenat poslovanja kompanije je poreski i računovodstveni konsalting, kao i usmeravanje stranaka ka boljoj optimizaciji poreskog bilansa i traženju najpogodnijih načina poslovanja.

Usluge kompanije su usmerene ka malim i srednjim pravnim licima, prilagođavajući ih potrebama svakog pojedinačnog korisnika prema delatnosti i organizaciji rada.