Poslednji u nizu edukativnih seminara pod nazivom DIGITALNA TRANSFORMACIJA, ELEKTRONSKI DOKUMENTI I ARHIVSKO POSLOVANJE  je održan 16. decembra 2019. godine u prostorijama nastavnog centra „Stepenik.

Ogranizator seminara – Centar za razvoj arhivskih tehnologija, pokušao je da pažljivim izborom predavača pokrije sve aktuelne teme. Izdvajamo neke od njih:

Polaznici seminara DIGITALNA TRANSFORMACIJA, ELEKTRONSKI DOKUMENTI I ARHIVSKO POSLOVANJE bili su zaposleni u kompanijama i organizacijama koji žele da unaprede znanje o arhivistici, arhiviranju dokumentacije, elektronskim dokumentima, elektronskim arhivima i svim servisima koji se odnose na pomenute oblasti.

Znanje koje su polaznici seminara stekli usklađeno je sa aktuelnim zakonom Republike Srbije i obuhvata izmene i dopune novog Zakona koji je u skupštinskoj proceduri a čiji je sadržaj usklađen sa zahtevima Evropske unije. Posebna pažnja posvećena je novom Zakonu o Elektronskom dokumentu, GPDR regulativi i digitalnoj transformaciji.

Učesnici seminara su predstavnici sledećih kompanija:

 

 

 

 

Prezentacije se seminara možete preuzeti sa linkova ispod:

  1. Jasmina Latinović – CERAT
  2. Mihajlo Pavlović – Negde između hartije i cloud-a

Naredna edukacija koja će pokriti teme digitalne transformacije, elektronskih dokumenata, arhivskog i kancelarijskog poslovanja planirana je za februar 2020. godine.


Ne propustite našu novu interaktivnu radionicu DECA NA INTERNETU  u martu 2020. godine u prostorijama nastavnog centra Stepenik i to u dva termina: od 10:00 – 14:00 časova i od 16:00 – 20:00 časova.

Digitalna transformacija, elektronski dokumenti i arhivsko poslovanje