Kompanija Iron Trust d.o.o. Beograd, jedan od osnivača Centra za razvoj arhivskog poslovanja, osvojila je, po drugi put, prestižno priznanje Regionalni Biznis Partner 2014. Priznanje je na svečanoj ceremoniji, 17. juna 2014. godine, u Hotelu Metropol Palace primio gospodin Toma Bilić, country manager kompanije i član nadzornog odbora CERAT-a.

Biznis Partner 2014

 

Ova nagrada, kompanije Mass Media International, dodeljuje se po tradiciji najuspešnijim kompanijama u zemlji i regionu već 20. godina za iskazanu poslovnu izvrsnost, etičnost i odgovornost u poslovanju a u cilju podsticanja boljeg ekonomskog povezivanja i prosperiteta u regionu.

Po prvi put, ove godine je dodeljena i nagrada izvan regiona Jugoistočne Evrope (kompanija „Hajniken“), kao i jednoj ambasadi.

Specijalne nagrade Biznis partner 2014, pripale su ambasadi Kraljevine Holandije u Beogradu za poseban doprinos jačanju ekonomske saradnje Srbije i Holandije, Telekomu Srbija i Instiitutu za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada.

Spisak svih nagrađenih kompanija možete pogledati na zvaničnoj prezentacijama Mass Media International i Biznis Partner.

foto: blic.rs

Kompanija Iron Trust – Regionalni Biznis Partner 2014.