Kako bi vaše preduzeće / organizacija lakše prošlo kroz proces transformacije, predstavljamo vam koncept koji se zove: PUT DO PRODUKTIVNIH LJUDI.

Ova edukacija je zapravo neobičan vodič za sve koji žele da krenu putem Digitalne transformacije. Kurs će Vam ukazati na neophodne inovacije u radnom stilu i kreiranju modela optimalne kancelarije u kojoj su ljudi, radno mesto, proces i tehnologija lepo uravnoteženi.

Kurs se sastoji iz tri dela koja smo nazvali Hrabrost, Optimizam i Uticaj.

HRABROST

Prvi deo edukaciju obuhvata ideju kako da zadržite„stabilnost radi profita“. On će vam pokazati put kroz primere organizacija koje su se promenile zbog boljeg razumevanja ljudi i njihovih evoluirajućih potreba. Ovde se takođe osvrćemo na kulturu i poverenje ali i postavljamo direktna i jasna pitanja koja danas postavljaju lideri. Ovaj deo pokriva prvih 30 dana vaše digitalne transformacije.

OPTIMIZAM

Drugi deo edukacije je usmeren na usavršavanje veština organizacije, ostvarivanje optimalne kancelarije, usavršavanje procesa ažuriranom tehnologijom. Ovde ćemo napraviti poređenje sa minimalističkim, funkcionalnim i opuštajućim modelom prostora za slobodno vreme. Ovo može transformisati energiju i uticati na produktivnost na poslu. Ovaj deo se odnosi na period od 30-og dana digitalne transformacije i fokusiraće se na potrebu jasne komunikacije u celosti.

UTICAJ

Promene počinju onog trenutka kada ih primetite. Ako sledite ispravan model, taj početak može biti momentalan. Njega će pratiti i prilagođavanje kulture, povećanje prometa i produktivnosti. Sve ovo, u zavisnosti od načina implementacije digitalnog radnog mesta može biti brže ili sporije, ali je neizbežno. Otud ime trećeg dela – Uticaj. Ovde ilustrujemo ekvivalentne vrednosti precizno dobijene i ustanovljene kao posledica određenih radnji. Dobićemo i odgovore na mnoga pitanja, na primer: Možete li uštedeti trošak novog servera rekonstrukcijom radnog prostora? Može li radna kultura promeniti troškove zaposlenih? Kakve se uštede iza toga kriju?

Takođe, u poslednjem delu preispitujemo takozvanu prirodu blagostanja koja će uslediti. Akcenat stavljamo na finansijsko, mentalno i radno blagostanje.

Ako želite da inovirate način na koji radite, kontaktirajte nas.

Obuku možemo organizovati samo za vašu kompaniju ili vas možemo priključiti prvoj sledećoj grupi.

Dodatne informacije možete dobiti upitom na info@cerat.rs ili na +381 (63) 259 477.

Put do produktivnih ljudi