Kompanija SHAMROCK d.o.o. je novi član i partner Centra za razvoj arhivskih tehnologija. SHAMROCK d.o.o. je savremena konsultantska kompanija u oblasti IT i biznisa.

Kompanija se bavi podizanjem efikasnosti biznisa kroz optimizaciju poslovnih i komercijalnih procesa. Tim kompanije čine ljudi sa višegodišnjim iskustvom na najvišim pozicijama u uspešnim domaćim i stranim kompanijama.

Usluge koje se nalaze u portfoliju kompanije SHAMROCK d.o.o. su posebno prilagođene specifičnostima poslovanja i konkretnim potrebama odnosno problemu koji je potrebno rešiti:

  • Product development,
  • Optimizacija poslovnih procesa,
  • Project Management,
  • Izrada biznis planova.

Pored navedenih usluga SHAMROCK d.o.o. organizuje i specijalizovane obuke i treninge namenjene kako menadžerima tako i izvršiocima.

Obuke i treninzi se organizuju na način da ne remete dnevne operacije klijenata, i mogu biti deo naših usluga, sa ciljem unapređenja efikasnosti organizacije, pre svega prodajnih i projektnih aktivnosti.

Obuke se organizuju kao eksterne, interne ili individualne, zavisno od potreba koje želite da zadovoljite u sklopu poslovnih procesa.

Obuke podrazumevaju i provere stečenih znanja i veština, tako da svi polaznici koji uspešno polože testove dobijaju i potvrdu o uspešno završenoj obuci.

Detaljnije informacije o kompaniji SHAMROCK d.o.o. možete pronaći na internet adresi: http://www.shamrock.rs.

Kompanija SHAMROCK d.o.o. se nalazi na Novom Beogradu na adresi Gandijeva 61 i možete je kontaktirati svakog dana od 09:00 – 17:00 na broj telefona +381.64.130.5365.

 

 

SHAMROCK d.o.o. – novi partner Centra za razvoj arhivskih tehnologija!